Wednesday, May 9, 2012

Happy 1-Year-Old Birthday Muammar !!!

Assalammualaikum....

Happy birthday to you....
Happy birthday to you....
Happy birthday to Yayang Muammar...
Happy birthday to you....

(sambil background ada sound effect bunyi letup-letup belon bunga api dan tali jurai pop-pop yang selalu 
orang main masa kat party.....:) )

Muammar Rafiqi bin Mohd Rodi

Alhamdulillah....Sudah setahun usia anak ibu nih....Rasa macam tak percaya je anak ibu dah besar, bukan lagi baby yang dulu tak berdaya melakukan apa-apa.

Anak ibu dah mula bijak berdikari, membesar dengan sihat dan ceria.

Semoga anak ibu dan abah nih membesar menjadi seorang anak yang soleh, yang lembut hatinya, yang fasih bicaranya, yang tajam akalnya, yang baik budi pekertinya, yang sihat tubuh badannya dan  yang berjaya hidupnya dunia dan akhirat.

Ibu dan abah sangat -sangat menyayangi kamu Muammar...

Kamulah buah hati penyeri hidup ibu dan abah.

Kamulah pelengkap hidup kami.

Happy Birthday Muammar !!!!!

With lots of LOVE

~IBU~

2 comments:

luz_hafe said...

Comel sgt anak awak.. ;)

Maria Hermosa said...

Thank you....:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...