Tuesday, September 20, 2011

Peek-a-Boo dengan Abah

Assalammualaikum...

Lama saya tak update blog nih..macam-macam benda happened in my life and lot of stories to be written here...

Ok lah..mai saya citer sikit pasal perkembagan baby Muammar...Being a mother to my lil Muammar is a bless for me...seronok dan bahagia tengok anak membesar depan mata..hari-hari saya tengok perkembangan dia..macam-macam yang baby ni boleh belajar dari kita..dan kita pun sama, boleh belajar banyak dari baby...

video

Recently, he just turned 4-month-young..:) dah pandai nak main peek-a-boo dengan abah...tengok la tuh...bukan main mengekek dia gelak..waktu ni abah dia balik lunch kat umah..sempat lagi duk agah-agah dia..memang bila ada budak kecik rasa meriah umah jadinya....

I guess itu saja untuk this entry..nanti kita citer yang lain plak...

:)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...