Tuesday, September 13, 2011

Muammar is Singing Along!!!

Assalammualaikum....

Hmm, last month saya ada beli a mini playgym for babies kat Giant...habuan mainan untuk Muammar..sebab dia sekarang dah pandai golek-golek dan grab guna dua-dua tangan...another milestone for babies his age...

Masa mula-mula beli tu, sampai-sampai kat umah terus saya dengan hubby try pasang mini gym tu..tengok suma item complete ke tak..then we all try the singing cat and gurgling fish yang buh gantung-gantung kat playgym tu...sumer pun ok, then we all try letak Muammar main-main kt situ...ada satu ball yang bila kita gerak, toy tu oleh nyyanyi, tapi maybe sebab dia takut dengan music yang kuat tu, terus dia nangis bila dengar singing cat nyanyi...

Makanya, abah dia pun buang la battery dari cat tu..so untuk sementara Muammar main gurgling fish aje..

Tapi, after 2 weeks, bila saya try buh balik battery kat cat tu, then bagi my Muammar main, dia nampak dah ok ..tak terkejut dah kot..and then sekarang dah 4 bulan lebih umur dia..ni la plak jadinya...


video

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...